Yritys

Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä.

Me Aktivessa uskomme, että keskittymällä laatuun määrän sijasta saamme parhaat tulokset asiakkaillemme. Laadukkaiden myynnin tukipalveluiden avulla asiakkaamme myyjät voivat käyttää suuremman osan ajastaan niihin asioihin, jotka lisäävät eniten myyjän tekemää tulosta.

Miksi Aktive on olemassa?

Aktive haluaa auttaa kilpailukykyisiä yrityksiä kasvamaan tarjoamalla laadukkaita myynnin tukipalveluita uusien asiakkaiden saamiseksi. Haluamme olla edelläkävijä omalla alallamme tehokkaimpien ja kannattavampien uusasiakashankinnan keinojen löytämisessä.

Missio

Aktiven missio on auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti.

Visio

Aktiven visio on olla laadukkain, innovatiivisin ja suurinta lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan tuottava myynnin tukipalveluita tarjoava yritys.

Voidaksemme tuottaa toimialamme suurinta lisäarvoa asiakkaillemme, meidän täytyy olla tinkimättömiä palveluidemme laadusta ja jatkuvasti kehittää omaa osaamistamme, haastaa itseämme ja tarvittaessa muuttaa nykyisiä käytäntöjä. Me menestymme vain, jos asiakkaamme menestyvät.

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin