Kartoituspalvelu

Kartoituspalvelu

Kartoituspalvelun avulla tunnistetaan kohderyhmästä oikea päättäjä, otetaan häneen yhteys ja kysytään ennakkoon sovitut kysymykset sekä ohjataan kuumat liidit heti myyntiputkeen. Aktiven kartoituspalvelu keskittyy myyjien tarvitseman kriittisen asiakastiedon keräämiseen ja myyntiresurssien kohdentamisen suunnitteluun. Myyjät saavat kartoitetut tiedot asiakkaan kanssa sovitulla tavalla ja he tekevät itse prospektikohtaiset jatkotoimenpiteet.

Kartoittamalla oikeat päättäjät ja heidän tarpeet ennen tapaamisen sopimista vältytään kustannuksia aiheuttavilta turhilta tapaamisilta, säästetään matkakuluissa ja saadaan kohdistettua myyntiresurssit ostovalmiimpiin ja juuri asiakastamme kiinnostavimpiin prospekteihin.

Tämä palvelu on erittäin hyödyllinen tilanteissa, joissa halutaan tehdä tarkat prospektikohtaiset asiakashankintasuunnitelmat.

Mitä hyötyä on hankkia kartoituspalvelua palveluna?

Kartoituspalvelun avulla yritykselle ei synny kuluja turhista tapaamisista, prospektit saadaan priorisoitua ja myyntiresurssit kohdennettua oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Myyjien ajankäytöstä vähintään 20% menee prospektointiin ja päättäjien tavoittamiseen. Ulkoisen palvelutarjoajan avulla myyjien ajankäyttöä saadaan tehostettua, kun tämä aika saadaan täytettyä paremmalla myyntisuunnittelulla ja laadukkaammilla asiakaskohtaamisilla. Tehokkaampi ajankäyttö ja laadukkaat asiakaskohtaamiset tuovat enemmän uusia asiakkaita.

Kartoituspalvelu on erinomainen tapa tehdä prospektointia tilanteessa, jossa yrityksen myyjät haluavat päättää, miten lähestyä mitäkin yritystä omassa kohderyhmässään. Kartoituspalvelun avulla voidaan selvittää kohderyhmästä oikeat päättäjät, selvittää heidän nykyiset palveluntarjoajat, näiden vahvuudet ja heikkoudet sekä kriteerit, joiden täyttyessä he ovat valmiita tekemään yhteistyötä asiakkaamme kanssa.

Kartoitus on suoraa tapaamista kannattavampi erityisesti:

  • Uusien asiakasryhmien koemyynnissä
  • Uusien tuotteiden/palveluiden lanseerauksen yhteydessä
  • Kun myyntiresurssit halutaa kohdentaa vain ostohalukkaille prospekteille

Miksi hankkia kartoituspalvelu Aktivelta?

Aktive sopii asiakaansa kanssa aina tarkat laatukriteerit yhteistyölle. Tämän avulla varmistetaan, että asiakkaan myyjät käyvät keskusteluja vain sellaisten päättäjien kanssa, jotka ymmärtävät, mitä hyötyä asiakkaastamme on heidän toiminnalleen. Laatukriteerit ohjaavat yhteistyötä ja mittaamme sovittuja asioita jatkuvasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Näin varmistamme yhteistyön kannattavuuden kaikille osapuolille.

Palvelumme on tarjolla myös kansainvälisillä markkinoilla Euroopan laajuudella.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Muut yhteystietomme löydät täältä: http://www.aktive.fi/yhteystiedot/

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin