Buukkauspalvelu

Buukkauspalvelu

Laatubuukkaus

Aktiven buukkauspalvelut keskittyvät korkeaan laatuun ja riittävään määrään. Missiomme on auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti ja uskomme, että se onnistuu vain korkeilla laatustandardeilla ja jatkuvalla toimintamallien ja osaamisen kehittämisellä.

Olemme lanseeranneet laatubuukkaus -käsitteen ravistelemaan vahvasti määrään keskittynyttä buukkauspalveluiden toimialaa.

Asetamme yhdessä asiakkaidemme kanssa yhteistyölle laatustandardit, jotka ohjaavat toimintaamme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaamme kanssa sovitut laatumittarit saadaan täytettyä ja ylitettyä.

Ulkoistettujen buukkauspalveluiden ongelmat

Buukkauspalveluita tarjoavat yritykset tarjoavat asiakkailleen lähes yksinomaan pelkästään määräpohjaisia sopimuksia. Tästä aiheutuu monesti ongelmia, koska buukkauspalvelua tarjoava yritys tekee liikevaihtoa vain sovituilla tapaamisilla ja buukkareiden motivaattorina on saada paljon tapaamisia. Tällöin tapaamisten laatu on toissijaista ja tämä johtaa liian usein tilanteeseen, jossa asiakkaan myyjille sovitaan heikkolaatuisia tapaamisia, joista aiheutuu enemmän kuluja kuin tuottoja.

Määrää painottavat toimintamallit johtavat myös nopeasti tilanteeseen, jossa asiakasyrityksen kohderyhmiä tuhlataan valtavia määriä. Riskinä on tuhlata myyjien kohderyhmistä liian iso osa, jolloin myyjät eivät pääse myyntitavoitteisiinsa. Tällaisessa tilanteessa myyntijohdolla on kädet täynnä korjata tilanne menettämättä arvokkaita myyntiresursseja.

Laadukas buukkaus on taitolaji. Buukkaaminen pelkkä määrätavoite mielessä ei tähtää samaan maaliin asiakkaan kanssa. Buukkauskumppanin ja asiakkaan yhteinen tavoite tulee olla mahdollisimman laadukas ja korkeatasoinen onnistuminen kaikilla yhteistyön osa-alueilla.

Mitä hyötyä Aktiven buukkauspalveluista on yrityksille?

Aktiven tarjoama laatubuukkaus varmistaa, että asiakkaamme saa yhteistyöstä enemmän tuottoja kuin kuluja lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Toimintamallimme ovat läpinäkyviä ja mitattavissa olevia. Teemme tiivistä yhteistyötä ja mittaamme yhteistyön onnistumista jokaisella sovitulla myyntiprosessin osa-alueella. Aktiven avulla yritykset pystyvät kasvattamaan liiketoimintaansa kannattavasti.

Millaisille yrityksille Aktiven buukkauspalvelut on suunnattu?

Aktiven buukkauspalvelu sopii yrityksille, jotka haluavat pitkäjänteistä ja korkealaatuista yhteistyötä, joka on kannattavaa kaikille osapuolille.

Asiakkaamme edustavat pääosin suuria ja keskisuuria yrityksiä.

Voimme auttaa myös kansainvälisillä markkinoilla Euroopan laajuudella.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Yhteystietomme:

Yhteystiedot

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin