Outbound palvelut

OUTBOUND PALVELUT

Aktive avulla voit hankkia uusia asiakkuuksia tai tehdä lisämyyntiä nykyisille asiakkuuksille, kotimaisesti ja kansainvälisesti.

Mitä ovat Outbound palvelut?

Outbound yritysmyynnissä tarkoittaa myyjän aktiivisesti ulospäin tekemää yhteydenottoa eli myynnissä tämä tarkoittaa tilannetta, jossa myyjä ottaa yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen. Outboundin vastakohta on inbound, jossa potentiaalinen asiakas ottaa itse yhteyttä myyjään.

 

Mitä hyötyä Aktiven outbound palveluista on yrityksille?

Laadukkailla, ammattitaitoisilla ja tehokkailla outbound palveluilla yritysten myyjät voivat keskittyä asiakaskohtaamisiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Yritysmyyntiä (b2b myyntiä) tekevien myyjien ajankäytöstä min. 20% menee myyntiprosessin alkupäähän eli prospektointiin ja kontaktointiin. Aktiven avulla myyjien ajankäyttöä voidaan tehostaa, kun Aktive ottaa vastuulleen myyntiprosessin alkupään.

Aktiven outbound palvelut auttavat myyntijohtoa tekemään uusasiakashankintaa systemaattisesti ja mitattavasti.

Millaisille yrityksille Aktiven palvelut ovat suunnattu?

Aktiven asiakkaat ovat pääsääntöisesti suuria ja keskisuuria yrityksiä, mutta myös nopeasti kasvavia pienrityksiä, joilla on mahdollisuus kasvaa merkittävästi Aktiven avulla.

Aktiven palvelut sopivat yrityksille, jotka haluavat korkealaatuisia tuloksia kaikille osapuolille kannattavalla yhteistyömallilla. Räätälöimme toimintatapamme kunkin asiakkaamme yrityksen toimintakulttuuriin sopivaksi. Emme pakota kaikkia toimimaan samalla mallilla, vaan tuotamme palvelua keinoilla, jotka sopivat juuri kyseisen organisaation prosesseihin ja toimintatapoihin.

Miksi juuri Aktive on minulle paras kumppani?

Kun haluat tuloksia, Aktive on oikea kumppani. Meillä on kykyä ja halua kasvaa asiakkaidemme menestyksen kautta ja annamme kaiken osaamisemme asiakkaamme käyttöön. Olemme vahvoja erityisesti vaativassa ratkaisumyynnissä, kotimaisesti ja kansainvälisesti.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Muut yhteystietomme löydät täältä:

Yhteystiedot

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin