Outbound palvelut

OUTBOUND PALVELUT

Aktiven outbound palvelut ovat auttaneet asiakkaitamme hankkimaan yli 30 mEUR UUTTA LIIKEVAIHTOA.

Katso video ja kuuntele, miten Aktiven outbound palvelut auttavat yrityksiä kasvattamaan myyntiään.

Aktive avulla voit hankkia uusia asiakkuuksia tai tehdä lisämyyntiä nykyisille asiakkuuksille, kotimaisesti ja kansainvälisesti.

Mitä ovat Outbound palvelut?

Outbound yritysmyynnissä tarkoittaa myyjän aktiivisesti ulospäin tekemää yhteydenottoa eli myynnissä tämä tarkoittaa tilannetta, jossa myyjä ottaa yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen. Outboundin vastakohta on inbound, jossa potentiaalinen asiakas ottaa itse yhteyttä myyjään.

Millaisia palveluita Aktive tarjoaa?

Aktiven tarjoamia outbound palveluita ovat asiakasyrityksemme kohderyhmään tehtävät:

  • Kartoitukset
  • Puhelinpalaverit
  • Online-tapaamiset
  • F2F tapaamiset (face-to-face tapaamiset)

Tarjoamme palveluita myös kansainvälisillä markkinoilla, erityisesti Euroopan alueella:

Kansainvälistymispalvelut

Mitä hyötyä Aktiven outbound palveluista on yrityksille?

Laadukkailla, ammattitaitoisilla ja tehokkailla outbound palveluilla yritysten myyjät voivat keskittyä asiakaskohtaamisiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Yritysmyyntiä (b2b myyntiä) tekevien myyjien ajankäytöstä min. 20% menee myyntiprosessin alkupäähän eli prospektointiin ja kontaktointiin. Aktiven avulla myyjien ajankäyttöä voidaan tehostaa, kun Aktive ottaa vastuulleen myyntiprosessin alkupään. Tämän avulla myyjillä on enemmän aikaa tavata uusia potentiaalisia asiakkaita ja mahdollisuus hankkia yritykselle enemmän uusia asiakkaita tehokkaammalla ajankäytöllä.

Aktiven outbound palvelut auttavat myös myyntijohtoa tekemään uusasiakashankintaa systemaattisesti ja mitattavasti.

Millaisille yrityksille Aktiven palvelut ovat suunnattu?

Aktiven asiakkaat ovat pääsääntöisesti suuria ja keskisuuria yrityksiä, mutta myös kasvavia pk-yrityksiä, joilla on mahdollisuus kasvaa merkittävästi Aktiven avulla.

Aktiven palvelut sopivat yrityksille, jotka haluavat korkealaatuisia tuloksia kaikille osapuolille kannattavalla yhteistyömallilla. Räätälöimme toimintatapamme kunkin asiakkaamme yrityksen toimintakulttuuriin sopivaksi. Emme pakota kaikkia toimimaan samalla mallilla, vaan tuotamme palvelua keinoilla, jotka sopivat juuri kyseisen organisaation prosesseihin ja toimintatapoihin.

Miksi juuri Aktive on minulle paras kumppani?

Kun haluat tuloksia, Aktive on oikea kumppani. Meillä on kykyä ja halua kasvaa asiakkaidemme menestyksen kautta ja annamme kaiken osaamisemme asiakkaamme käyttöön. Olemme vahvoja erityisesti vaativassa ratkaisumyynnissä, kotimaisesti ja kansainvälisesti.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Muut yhteystietomme löydät täältä:

Yhteystiedot

Aktiven asiakkaita ovat mm.

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin