Inbound palvelut

MYYNNILLISET INBOUND PALVELUT

Aktiven inbound palvelut sisältävät potentiaalisilta asiakkailta tulevien analogisten ja digitaalisten yhteydenottojen eli inbound liidien haltuunoton, laadullistamisen ja siirtämisen asiakkaamme myyntiputkeen. Käsittelemme liidit kilpailijoitasi nopeammin ja paremmalla asiakaskokemuksella ja luomme yrityksellesi ylivoimaista kilpailuetua.

Online chat palveluna

Chat-keskustelujen avulla helpotetaan yrityksen nettisivuilla tai markkinointisivustoilla (landing paget ja kampanjasivustot) vierailevien potentiaalisten asiakkaiden ostoprosessia ja hankitaan sivustolta vierailevista kävijöistä myyntiliidejä. Tutustu palveluun tarkemmin TÄÄLTÄ.

Markkinointikampanjasivuilta tulevien liidien haltuunotto

Hankkiiko yrityksesi myyntiliidejä landing pageilla tai sähköisillä kampanjoilla? Aktiven avulla varmistat, että jokainen sähköisistä kanavista tuleva myyntiliidi käsitellään, kontaktoidaan ja ohjataan asiakkaamme myyntiputkeen.

Sosiaalisista medioista tulevien liidien haltuunotto

Hankkiiko yrityksesi myyntiliidejä sosiaalisen median kanavista? Aktiven avulla varmistat, että jokainen sosiaalisista medioista tuleva myyntiliidi käsitellään, kontaktoidaan ja ohjataan asiakkaamme myyntiputkeen.

 

Yrityksen nettisivuilta tulevien liidien haltuunotto

Tiedätkö montako yhteydenottoa eli inbound liidiä yritykseesi tulee kuukaudessa nettisivujenne kautta? Kuinka moni näistä on myyntistrategianne mukainen? Mikä on liidikohtainen tilanne myyntiprosessissa? Kuinka moni liideistä käsitellään 24h sisällä? Mikä vaikutus liidien kääntymiseen on kaupaksi, jos liidi käsitellään 1h sisällä sen saapumisesta? Aktive auttaa yritystäsi saamaan kaikki liidit haltuun, käsittelemään ne kilpailijoita nopeammin ja erinomaisen palvelukokemuksen kautta kääntämään liidit kaupoiksi.

Inbound liidien hallinta palveluna

Aktive auttaa yritystäsi saamaan kaikki inbound liidit haltuun ja siirtämään myyntistrategian mukaiset liidit myyjiesi myyntiputkeen.

Inbound liidien nopeaan ja ammattitaitoiseen haltuunottoon kannattaa panostaa, koska toimialasta riippuen oikein hoidetuista inbound liideistä 30 – 80% kääntyy ostajaksi.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

 

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin