Myynnin tukipalvelut

 Myynnin tukipalvelut

Asiakashankinnan ja avainasiakasmyynnin tuki palveluna

Aktive International on erikoistunut monivaiheisen ja asiantuntemusta vaativan B2B-myynnin tukeen. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään kannattavasti ja kannustavasti. Autamme asiakkaitamme liikevaihdon kasvattamisessa Suomen lisäksi Euroopan markkina-alueella:

  • Avainasiakasmyynnin tuessa
  • Suurten ja keskisuurten asiakkuuksien avaamisessa
  • Jakelukanavien avaamisessa
  • Päämies-alihankkija -yhteistyön avaamisessa

Liikevaihdon kasvattamisen lisäksi autamme kasvustrategiatyössä tekemällä markkina- ja toimiala-analyysejä sekä yrityskohtaisia selvityksiä ostopotentiaalista.

Onnistuminen näillä osa-alueilla vaatii kokemusta eri markkina-alueiden toimialoista, markkinatiedon keräämisestä ja analysoinnista sekä konsultoivasta asiantuntijamyynnistä.

Tutustu lisää, miten autamme saamaan KASVUA SUOMESTA ja miten KASVUA EUROOPASTA?

PANOSTAMME LAATUUN JA JATKUVAAN OSAAMISEN KEHITTÄMISEEN

Laatuajattelu Aktivella vaikuttaa jo ennen kuin teet yhteistyötä kanssamme. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja siksi jo ensimmäisten keskustelujen aikana keskitymme arvonluontiin ja haastamme tarvittessa kasvustrategiaasi rakentavassa hengessä.  Yhteistyön aikana mittaamme yhteistyön sujuvuutta ja tuloksellisuutta jatkuvalla, läpinäkyvällä prosessilla. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin kehityskohteisiin ja varmistaa molempien osapuolien toiminnan tähtäävän aina samaan yhteiseen maaliin.

Yhteistyö Aktiven kanssa tarkoittaa jatkuvaa kumppanuutta eikä yksittäisiä projekteja. Kaiken toimintamme perusta on aina yhteinen kasvutavoite, jonne pääsemistä mitataan erikseen sovittavien välitavoitteiden kautta. Vaikka olemme toimineet yritysten apuna jo vuodesta 2010 alkaen, emme silti oleta tietävämme kaikkea, vaan pidämme jokaista asiakastamme uniikkina ja olemme valmiit haastamaan ja kehittämään omaa osaamistamme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimintamalliemme ja henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen tehtävät panostukset ovat myös jatkossa toimintamme keskiössä. Ne takaavat asiakkaidemme arvostamat myynnin tukipalvelut.

HALUATKO KANSAINVÄLISTÄ KASVUA?

Autamme Suomen lisäksi Euroopan markkinoilla, erityisesti seuraavilla alueilla:

  • Pohjoismaat
  • Keski-Eurooppa
  • Länsi-Eurooppa
  • Baltia ja Venäjä

Tutustu lisää miten autamme kasvattamaan liikevaihtoa Euroopan alueella.

MILLAISIA YRITYKSIÄ AKTIVE INTERNATIONAL AUTTAA?

Keskitymme ensisijaisesti kasvuhakuisten pk-yritysten ja suuryritysten auttamiseen.

Meidän avulla varmistat myyntiaktiviteettien onnistumisen ja saat arvokasta markkinatietoa strategista suunnittelua varten.

Myynnin tukipalvelut

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä:
Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja, LJK

+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

 

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin