Myynnin tukipalvelut

 

Tapaamisten sopiminen, liidien hallinta ja muut myynnin tukipalvelut

Aktiven tarjoamat myynnin tukipalvelut ovat auttaneet asiakkaitamme hankkimaan yli 30 mEUR UUTTA LIIKEVAIHTOA.

Katso video ja kuuntele, miten Aktive auttaa asiakkaitaan kasvattamaan myyntiään.

Aktive voi auttaa yritystäsi

  • saamaan uusia asiakkaita kannattavasti
  • varmistamaan myyntitavoitteisiin pääsyn lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
  • tekemään systemaattista ja mitattavaa uusasiakashankintaa
  • nostamaan uusasiakashankinnan laatumittarit huipputasolle
  • rakentamaan ammattitaitoisilla myynnin tukiprosesseilla ylivoimaista kilpailuetua

Aktiven toimialana on myynnin tukipalvelut, joiden avulla yritykset voivat hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Missiomme on auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti. Toimintafilosofiamme on tehdä työmme mahdollisimman korkealla laadulla ja riittävällä määrällä. Tällä mallilla uskomme saavamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tulokset.

AKTIVEN ASIAKKAAT OVAT HUIPPUTYYTYVÄISIÄ!

Joulukuussa 2016 saimme asiakkaidemme suositteluastetta mittaavassa tutkimuksessa NPS-luvun 84, joka on toimialamme parhaita tuloksia. Vuotta aiemmin tehdyssä asiakastutkimuksessa kokonaistyytyväisyys yhteistyöhön Aktiven kanssa oli 93%.

Kehitämme palvelumallejamme, osaamistamme ja asiakasyhteistyötä jatkuvasti. Nämä panostukset ovat näkyneet hienosti asiakastyytyväisyytemme kehityksessä. Vuonna 2013 tehdyssä asiakastutkimuksessa kokonaistyytyväisyys oli 80%.

Toimintamalliemme ja henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen tehtävät panostukset ovat myös jatkossa toimintamme keskiössä.

AKTIVEN PALVELUT OVAT LAADUKKAITA

Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yhteiset laatumittarit yhteistyölle. Laatumittarit ohjaavat työtämme ja varmistavat molempien osapuolien tyytyväisyyden.

Autamme myös kansainvälisillä markkinoilla:

Kansainvälistymispalvelut

AKTIVEN ASIAKKAAT KASVAVAT KANNATTAVASTI!

Mittaamme asiakkaillemme saatuja tuloksia jatkuvasti. Asiakkaamme kasvavat avullamme kannattavasti, tästä syystä asiakassuhteemme ovat pitkiä. Yhteistyössä Aktiven kanssa yritykset voivat keskittyä ydintoimintaansa Aktiven ottaessa vastuun myyntitavoitteeseen pääsystä myyntiaktiviteettien osalta.

Aktiven kanssa voit tehdä kokonaisvaltaista yhteistyötä, jossa kumppaninasi varmistamme yrityksesi pääsevän myyntitavoitteisiinsa. Haluamme auttaa Suomessa toimivia kasvukykyisiä yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa uusien asiakkaiden avulla ja kasvaa samalla itse asiakkaidemme mukana. Me menestymme vain, jos asiakkaamme menestyvät.

Meidän avulla varmistat myyntiaktiviteettien onnistumisen sekä saat arvokasta markkinatietoa strategista suunnittelua varten.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Aktiven asiakkaita ovat mm.

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin